Salata de pui cu sfecla rosie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 grame de sfecla rosie
  • - un morcov
  • - 200 grame de piept de pui
  • - jumatate de legatura de patrunjel
  • - knorr dressing grecesc

Mod de preparare

Sfecla rosie se da pe razatoarea mare.

Morcovul se da pe razatoarea mare.

Pieptul de pui se prepara la gratar, condimentat in prealabil cu sare si piper si cand este gata se taie cubulete.

Patrunjelul se toaca marunt.

Se pun toate intr-o salatiera si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise