SALATA DE PUI CU SFECLA ROSIE

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g piept de pui file
  • 1 salata verde
  • 1 conserva de porumb dulce
  • 200g sfecla rosie sau o conserva de sfecla rosie
  • sare
  • ulei de masline
  • otet balsamic

Mod de preparare

Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare si se taie cubulete; salata verde se desface, se spala bine si se rupe in fasii nu prea mari; porumbul din conserva se clateste; sfecla rosie se inveleste in folie de aluminiu si se coace la cuptor dupa care se taie cubulete (sfecla rosie din conserva se clateste ).Dupa aceea se amesteca toate ingredientele, se adauga o vinegreta din ulei, otet si sare si se serveste imediat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise