Salata de pui cu sfecla si tarhon

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 1 piept de pui
  • * 1 sfecla rosie
  • * 2 mere
  • * 1 telina
  • * 2 morcovi
  • * 1 salata verde
  • * 4 linguri maioneza
  • * 1 lingurita mustar
  • * sare
  • * piper
  • * tarhon verde sau patrunjel.

Mod de preparare

1. Pui pieptul de pui la fiert in apa cu sare, iar sfecla o asezi intr-o tava si o dai la cuptor.

2. Cand a fiert, tai carnea cubulete, apoi cureti sfecla coapta de coaja si o tai bucatele.

3. Cureti merele, telina, morcovii si le dai pe razatoare.

4. Amesteci apoi mustarul cu maioneza si o rastorni peste legume si fructe, apoi potrivesti gustul de sare.

5. Speli salata verde, asezi frunzele intr-un bol sau un castron, pui salata de legume si presari tarhonul

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise