Salata de pui cu sfecla si tarhon

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 sfecla rosie
  • 2 mere
  • 1 telina
  • 2 morcovi
  • 1 salata verde
  • 4 linguri maioneza
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • piper
  • tarhon verde sau patrunjel
  • 1 knorr mediteranean

Mod de preparare

Pui pieptul de pui la fiert in apa cu sare, iar sfecla o asezi intr-o tava si o dai la cuptor.

Cand a fiert, tai carnea cubulete, apoi cureti sfecla coapta de coaja si o tai bucatele.

Cureti merele, telina, morcovii si le dai pe razatoare.

Amesteci apoi mustarul cu maioneza si o rastorni peste legume si fructe, apoi potrivesti gustul de sare.

Speli salata verde, asezi frunzele intr-un bol sau un castron, pui salata de legume si presari tarhonul

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise