Salata de pui cu sos alb

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 radacina telina
  • 1 conserva anghinare
  • 1 piept de pui prajit
  • 150 g sunca
  • coriandru
  • 3 linguri maioneza
  • 3 linguri iaurt cremos
  • 3 linguri smantana
  • 1/2 lingurita mustar
  • 20 g trufe (borcan)
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se scurge telina si anghinarea si se taie felii, pieptul de pui si sunca se taie felii inguste;

Se spala coriandrul, se rup frunzulitele si se toaca, se pastreaza si pentru ornat;

Se amesteca maioneza cu iaurtul, smantana, sarea, piperul, mustarul si zeama de la trufe, se adauga la sfarsit coriandrul;

Se amesteca telina, anghinarea, carnea si sunca si se leaga cu compozitia de mai sus, se aranjeaza intr-un castron;

Se taie trufele felii si se orneaza salata cu ele si cu frunzulite de coriandru.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise