Salata de pui cu sos alb

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 radacina telina
  • 1 conserva anghinare
  • 1 piept de pui prajit
  • 150 g sunca
  • coriandru
  • 3 linguri maioneza
  • 3 linguri iaurt cremos
  • 3 linguri smantana
  • 1/2 lingurita mustar
  • 20 g trufe (borcan)
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se scurge telina si anghinarea si se taie felii, pieptul de pui si sunca se taie felii inguste;

Se spala coriandrul, se rup frunzulitele si se toaca, se pastreaza si pentru ornat;

Se amesteca maioneza cu iaurtul, smantana, sarea, piperul, mustarul si zeama de la trufe, se adauga la sfarsit coriandrul;

Se amesteca telina, anghinarea, carnea si sunca si se leaga cu compozitia de mai sus, se aranjeaza intr-un castron;

Se taie trufele felii si se orneaza salata cu ele si cu frunzulite de coriandru.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise