SALATA DE PUI,PERE SI ROQUEFORT

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 6 persoane)
  • 2 piepti de pui dezosati,
  • 2 pere,
  • 100g.gruyere,
  • 50g. nuci,
  • 50g.Roquefortfaramitat,
  • 1 lingura mustar,
  • 2 linguri otet de vin,
  • 4 linguri maioneza,
  • 1 lingura tarhon tocat,
  • 1 pachet Knorr Salad dressing mediteranea;

Mod de preparare

1.Se taie pieptii de pui in cubulete si se calesc intr-o tigaie de teflon 15 minute, pana se rumenesc si se patrund.

2.Nucile se taie bucati.

3.Se curata perele, se indeparteaza casa semintelor si se taie in sferturi.

4.Intr-o salatiera se pune carnea,se adauga perele, nucile si cele doua sortimente de branza faramitate.

5.Intr-un castron mic,maioneza se amesteca cu mustarul, otetul,sarea, piperul si continutul unui pachet Knorr Salad Dressing mediteranea.Sosul rezultat se toarna peste ingredientele din salatiera ,se amesteca usor si se presara cu tarhon tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise