Salata de pui si fructe de mare

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui mare la gratar
  • 1 amestec de fructe de mare (shrimps, calamar, crab)
  • 300 g rosii cherry
  • 200 g masline negre (taiate)
  • 1 salata eisberg mare
  • 50g capere
  • dressing pentru salata

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui fasii. Fructele de mare se fierb (si se taie bucati mai mici daca e cazul) apoi se lasa la racit. Rosiile cherry se taie pe jumatate si salata se rupe in fasii. Se amesteca toate ingredientele si apoi se toarna dressing.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise