Salata de ridiche cu oua

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ridiche rosie 8-10 buc
  • Ceapa verde 1 legatura
  • Oua 4-5 bucati
  • Ulei de floarea soarelui (sau smantana) 2-3 linguri
  • Sare 0,5 lingurite (dupa gust)

Mod de preparare

Intr-un bol mai adinc se amesteca ridichile taiate rondele si ceapa verde taiata marunt.

Intre timp se fieb ouale, se racesc in apa rece, se curata si se taie bucati mici.

Se adauga la ridiche si ceapa.

Se adauga uleiul (smantana), se amesteca si se potriveste cu sare.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise