Salata de rosii

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii mari
  • coapte si frumoase 1 lingurita de usturoi taiat marunt 2 linguri de ceapa taiata solzisori 1 lingura de patrunjel taiat marunt 2 linguri de otet 4 linguri de ulei de masline sare

Mod de preparare

Eliminati coditele rosiilor si apoi curatati rosiile de piele cu ajutorul unui cutit cu lama bine ascutita.Curatate,rosiile in salata ,dau un gust mai special . Taiati rosiile pe jumatate ,dupa care fiecare jumatate o taiati in felii mai groase sau mai subtiri,dupa preferinta. Asezati feliile de rosii intr-un castron sau intr-o tava si adaugati sare dupa gust.Apoi presarati deasupra feliilor usturoiul,ceapa si patrunjelul taiat.Urmeaza sa adaugati otetul si uleiul de masline.Se amesteca totul si se serveste.Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise