Salata de rosii cu busuioc

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g rosii mai mici
  • 2 cepe albe
  • busuioc proaspat dupa gust
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • otet
  • 1 lingurita zahar
  • 3 linguri cascaval ras.

Mod de preparare

Rosiile se taie rondele si se amesteca cu ceapa taiata marunt.Se amesteca dupa gust si dupa cantitatea necesara uleiul,sarea,piperul ,otetul,se adauga zaharul, cascavalul ras.Busuiocul se rupe cu mana in bucati mai mari si se adauga la salata.Se serveste rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise