Salata de rosii cu paste

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rosii 1kg
  • paste mici fierte 150g
  • ceapa verde 1 legatura
  • patrunjel 1 legatura
  • busuioc citeva frunze
  • menta citeve frunze
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • aceto sau otet mere
  • o lingurita rasa de mustar clasic sau dijon

Mod de preparare

Mod de preparare: Rosiile se curata si se taie in bucati. Se pun in castron si se amesteca cu sare cu mana prin stoarcere usoara. Se adauga mustarul, uleiul, piperul si aceto. Se amesteca iar. Se taie marunt ceapa verde patrunjelul, menta si busuiocul. Se adauga si se amesteca.

Acum este o cantitate mare de suc. Adaugam pastele fierte si scurse foarte bine.Daca verti sa le clatiti sa o facti cu apa fierbinte. Este esential sa traga sosul de la rosii. Se amesteca si se serveste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise