Salata de rosii picanta

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr. rosii
  • 4 linguri ulei
  • 1 buc. ardei gras
  • citiva catei de usturoi
  • sare
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Se aleg rosii coapte, proaspete si tari, se spala bine se taie felii rotunde cu un cutit bine ascutit si se pun in salatiera la gheata. Ardeiul gras se spala bine, se taie rotocoale si se aseaza peste rosii. Din ulei, sare, piper si usturoiul pisat se prepara un sos care se toarna deasupra. Salata nu se amesteca pentru a nu se sfarima rosiile, se scutura numai de citeva ori castronul si se serveste imediat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise