Salata de rosii si gogosari

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 gogosari copti
  • 4 rosii
  • 1 ceapa mica
  • sare
  • piper macinat
  • 4 linguri ulei

Mod de preparare

Gogosarii se coc si se curata de coaja sub jet de apa rece.

Se taie felii subtiri, se pun in castron laolalta cu rosiile taiate felii, ceapa tocata, sare si piper dupa gust.

Se amesteca legumele, se stropesc cu ulei fierbinte, se lasa o ora la rece, dupa care se serveste langa mancaruri de legume.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise