Salata de rucola cu mozzarella

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • -1 legatura de rucola
  • -150 g branza Mozzarella
  • -150 g rosii cherry
  • -1/2 varza rosie mica
  • -1 conserva mica de boabe de porumb fiert
  • -1 ceapa rosie mica
  • -ulei de masline
  • -otet balsamic
  • -sare dupa gust
  • -2 lingurite “sumac”

Mod de preparare

Rosiile cherry se taie in jumatati.

Varza rosie se rade pe razatoare.

Ceapa rosie se taie rondele.

Intr-un castron se aseaza rucola,rosiile,boabele de porumb,ceapa,branza mozzarella si se toarna vinegreta preparata din ulei de masline,otet balsamic si sare.

Se presara cu “sumac”.

Ingredientul sumac ("summaq")

Sumac este o planta care traieste in Orientul Mijlociu,Africa si America de Nord.

Se prezinta sub forma de tufisuri sau copaci care variaza intre 1 si 10 m inaltime. Florile au culori variate:verzui,crem sau rosii. Fructele se prezinta sub forma de manunchiuri de boabe de culoare rosie inchisa caracteristica. Sumac inseamna "rosu". Este folosit in bucataria araba la salate si mancaruri de carne in scopul obtinerii unui gust acrisor.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise