Salata de sarbatoare foarte usoara

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei verde
  • 1 piept de pui fiert taiat in patratele mici
  • 350 gr ciuperci champignone marinate ( in otet) feliate sau mai bine taiate in 4
  • 350 gr ciuperci champignone conservate simple la fel taiate in 4 sau feliate
  • o legatura de ceapa verde
  • maioaneza citeva linguri pentru a o lega usor
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Aceasta reteta in ultimul timp ocupa la masa mea de sarbatoare un loc destul de important. E pe placut atat barbatilor deoarece contine carne si maioneza, cat si pentru femei, ardeiul si ceapa o fac foarte usoara. Sper sa va faca si voua, scumpe bucatarele, placere. Ardeiul se taie patralete mici la fel ca si pieptul de pui, champignon-ele se taie in patru, iar ceapa se toaca fin. Adaugam sare si piper dupa gust apoi o legam cu putina maioneza. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise