Salata de sarbatoare foarte usoara

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei verde
  • 1 piept de pui fiert taiat in patratele mici
  • 350 gr ciuperci champignone marinate ( in otet) feliate sau mai bine taiate in 4
  • 350 gr ciuperci champignone conservate simple la fel taiate in 4 sau feliate
  • o legatura de ceapa verde
  • maioaneza citeva linguri pentru a o lega usor
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Aceasta reteta in ultimul timp ocupa la masa mea de sarbatoare un loc destul de important. E pe placut atat barbatilor deoarece contine carne si maioneza, cat si pentru femei, ardeiul si ceapa o fac foarte usoara. Sper sa va faca si voua, scumpe bucatarele, placere. Ardeiul se taie patralete mici la fel ca si pieptul de pui, champignon-ele se taie in patru, iar ceapa se toaca fin. Adaugam sare si piper dupa gust apoi o legam cu putina maioneza. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise