Salata de sfecla

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 sfecle mari coapte sau fierte, date pe razatoare
  • 3 cepe
  • 200 g ciuperci
  • 4 catei de usturoi
  • ulei
  • otet sau lamaie
  • sare, piper

Mod de preparare

Ceapa se caleste putin, se adauga ciupercile, cand sunt aproape fierte se condimenteaza dupa gust si se adauga usturoiul pisat.Se incorporeaa cu sfecla, se acreste dupa gust. Se poate manca atat calda cu mamaliguta, cat si ca aperitiv

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise