Salata de sfecla coapta

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 900 g sfecla (circa 8 bucati), bine spalate
  • 1/3 cana migdale natura le (cu pielita) tocate mare
  • 225 g paste din grâu integral, penne sau ziti
  • 1 cana iaurt simplu degresat
  • 1/4 cana suc proaspat de lamâie
  • 3 linguri otet balsamic
  • 1 lingura maioneza usoara
  • 1/4 lingurita sare
  • 1 conserva (425 g) somon de Pacific, scurs
  • 3 cepe verzi, taiate fin

Mod de preparare

1 Se incalzeste cuptorul În prealabil la 200°C. Se invelesc sfeclele in folie de aluminiu, se pun pe hârtie de copt si se coc 1 ora sau pâna când sunt fragede. În cuptorul aprins, se pun migdalele pe alta hârtie de copt si se coc 5-7 minute sau pâna se rumenesc.

2. Între timp, Într-o oala mare cu apa fiarta se fierb pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg.

3. Se scot sfeclele din folie. Când se racesc suficient, se curata si se taie În bucati de 1 cm.

4. Într-un castron mare, se amesteca iaurtul, sucul de lamâie, maioneza si sarea. Se adauga migdalele coapte, pastele, sfecla, somonul si ceapa verde; se amesteca bine.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise