Salata de sfecla rosie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg sfecla rosie
  • sare
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri otet
  • 1 lingurita de chimen

Mod de preparare

Sfecla se spala bine si se pune la fiert cu apa rece.

Se fierbe 2 ore, pana cand furculita patrunde usor in ea.

Se curata de coaja, se taie felii subtiri sau se da pe razatoae si se pune intr-un castron adanc.

Se sareaza dupa gust, se stropeste cu ulei si se parfumeaza cu chimen pisat.

Cand sfecla s-a racit bine, se amesteca cu o furculita compozitia, apoi se lasa la rece.

Se serveste rece si este buna si de pe o zi pe alta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise