Salata de sfecla rosie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg sfecla rosie
  • sare
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri otet
  • 1 lingurita de chimen

Mod de preparare

Sfecla se spala bine si se pune la fiert cu apa rece.

Se fierbe 2 ore, pana cand furculita patrunde usor in ea.

Se curata de coaja, se taie felii subtiri sau se da pe razatoae si se pune intr-un castron adanc.

Se sareaza dupa gust, se stropeste cu ulei si se parfumeaza cu chimen pisat.

Cand sfecla s-a racit bine, se amesteca cu o furculita compozitia, apoi se lasa la rece.

Se serveste rece si este buna si de pe o zi pe alta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise