Salata de sfecla rosie cu hrean

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg sfecla rosie
  • 1 buc. mica de hrean
  • 4 linguri ulei
  • 3 liguri otet balsamic
  • sare

Mod de preparare

Sfecla se spala bine si se pune la fiert . Cand este fiarta, se scoate din apa si se lasa sa se raceasca bine. Dupa ce s-a racit, se curata coaja si se da pe razatoarea mica. Hreanul se curata de coaja, se spala si se da si el pe razatoarea mica. Se amesteca hreanul cu sfecla , se adauga sare, ulei si otet , se amesteca bine si poate fi consumata alaturi de fripturi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise