Salata de sfecla rosie marinata

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 sfecle lungi potrivit de subtiri
  • 2-3 linguri ulei
  • 2-3 linguri otet de vin
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita zahar
  • 2 cepe
  • 1 foaie dafin
  • 1 catel de usturoi

Mod de preparare

Una din sfecle se rade cruda, iar cealalta se fierbe cu o foaie de dafin. Cind s-a inmuiat se taie felii potrivit de subtiri, se marineaza in otet diluat cu putina zeama in care a fiert sfecla, ulei, sare, piper, zahar tos, usturoi pisat si ceapa taiata. Se lasa 1-2 zile sa se marineze. Se scot apoi cepele, foaia de dafin si usturoiul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise