Se spala bine spanacul pana cand apa este curata, se pune la scurs de apa si apoi se rupe bucatele. Cascavalul se taie in bucati de 3mm. grosime si apoi in bastonase subtiri.Toate legumele se spala. Rosiile se taie felii. De la praz vom folosi doar partea alba, pe care o taiem rondele.Ardeiul curatat de seminte si vene se taie rondele de 2mm. grosime.Acestea toate pregatite se amesteca cu cascavalul. Intr-un bol se pune sarea, otetul, patrunjelul taiat foarte fin, mierea, mustarul, amestecam si apoi, ca la maioneza, adaugam uleiul. Inainte de servire cu 2-3minute amestecam salata cu sosul.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise