Salata de spanac crud cu carnati

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O salata plina de vitamine si foarte satioasa
  • 100g spanac
  • 50g cascaval
  • 8 carnati de bere
  • 1 fir praz
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura miere
  • 2 linguri otet de mere cu miere
  • 20-30 rosii cherry
  • Sare

Mod de preparare

Spalam spanacul in mai multe ape si-l lasam la scurs. Daca frunzele sunt mari, le maruntim putin.

2 carnati ii taiem in feliute, iar 6 ii crestam la capete si-i punem la prajit, in uleiul incins pentru 1-2', pana rondelele se rumenesc si bucatile crestate ''infloresc", apoi ii scoatem pe o farfurie. Spalam si taiem fideluta prazul, pe care-l prajim in uleiul aromat de la carnati, pentru inca 1-2’ apoi adaugam rosiile, mierea, otetul si la urma, carnatii prajiti. Amestecam, asezonam si asa fierbinte rasturnam totul peste spanac. Cu o paleta, omogenizam, scoatem in farfurii, rupem fasii de cascaval pe care le punem deasupra salatei si servim.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise