Salata de spanac cu brinza

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr spanac
  • 3 castraveciori
  • 7-8 ridichi de luna
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 ardei gras
  • 1 ceasca sos de smintina
  • 200 gr brinza
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Spanacul se spala bine si se taie fisii, castraveciorii si ridichiile se curata si se taie in rondele. Se amesteca totul intr-un castron dupa care se pune pe o salatiera. Se presara cu brinza rasa si se toarna deasupra sosul de smintina. Se decoreaza cu ardeiul taiat fideluta si frunze de patrunjel.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise