Salata de Spanac cu Pui

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g de filet de piept de pui
  • 2 linguri de vegeta
  • 200g de susan
  • 1 ou
  • 6 linguri de lapte
  • 1 lingura de sare mare
  • 300g de spanac proaspat
  • 1-2 fire de ceapa verde
  • cateva rosioare cherry sau olivete
  • Sos:
  • 2 lingurite de sos de soia
  • 2 lingurite de zahar
  • 3 lingurite de ulei de nuci
  • 3 lingurite de otet balsamic
  • 3-4 linguri de apa

Mod de preparare

Pregatim puiul: il spalam, presaram vegeta. Batem oul cu laptele, amestecam sarea mare cu susanul. Incingem 2-3 linguri de ulei, trecem bucatile de pui prin oul cu lapte si prin susanul cu sarea, punem la prajit. Atentie ca focul sa nu fie prea mare, puiul trebuie sa se patrunda, iar susanul sa nu se arda. Asezam bucatile de pui pe o farfurie acoperita de hartie absorbanta si acoperim cu o foaie de aluminium sa ramana la cald. Spalam spanacul, taiam in doua rosiioarele si maruntim ceapa, amestecam toate trei. Facem sosul. Punem pe o farfurie salata de spanac, asezam deasupra puiul si stropim cu sosul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise