Salata de spanac cu sepie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 300 grame de spanac rupt in bucati
  • - 150 grame de sepii
  • - 3 fire de ceapa verde
  • - jumatate de legatura de marar
  • - 6 ciuperci
  • -piper
  • - sare
  • -knorr dressing mediteranean

Mod de preparare

Sepiilor li se scot oasele si \" cerneala\" si apoi se taie in bucati.

Ceapa verde se taie rondele, mararul se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei.Apoi se adauga sepiile taiate bucati, piper si sare si putina apa si se lasa sa se inabusa pana cand nu mai ramane niciun strop de apa.

Intr-un bol se pun spanacul, ciupercile taiate in diferite forme, sepiile si se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise