Salata de spanac cu sunca si nuca

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • spanac 300gr
  • ceapa verde 2 buc
  • patrunjel verde cateva frunze
  • sunca de praga 150gr
  • nuca 50gr
  • dressing knorr mediteranean

Mod de preparare

Spanacul se curata de codite, se spala si se usuca. Ceapa se curata si se taie rondele, sunca se taie suvite subtiri, nuca se taie cu cutitul fin. Se aseaza spanacul pe platou, se adauga ceapa, sunca si apoi nuca. La servire se adauga dressingul knorr mediteranean.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise