Salata de sparanghel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg sparanghel curatat
  • 2-3 linguri de ulei
  • otet sau zeama de lamaie
  • 1 lingura de mustar
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Sparanghelul se rade cu cutitul de partea tare, spre radacina (cotor). Daca cotoarele sunt prea lungi, se mai taie din ele. Se fierbe sparanghelulin apa cu sare pana este gata. Dupa ce s-a racit, se scurge de apa si se asaza pe platou. Din ulei, zeama de lamaie, mustar, piper si sare se prepara sosul care se toarna peste varfurile sparanghelului (fiindca numai varfurile sunt bune de consumat).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise