Salata de sparanghel cu ciuperci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr sparangel
  • o conserva de ciuperci champinion
  • sare
  • knorr salad dressing
  • 100 ml smantana
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se curata sparanghelul apoi se spala, si se rup bucati de 2-3 cm alegandu-se numai parte frageda. Se pun la fiert in apa cu sare cca 30 min. Se scoate intr-un castron se adauga ciupercile tocate feliute, smantana amestecata cu knorr salad dressing si patrunjelul verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise