Salata de taietei (tagliatele) cu legume

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g paste tagliatele sau taieti lati
  • 225 g pastai de mazare
  • 225 g broccoli bucatele
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguriotet
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingurita ghimbir ras
  • 1 lingurita usturoi tocat
  • 1 ardei iute tocat
  • 2 linguri rosii uscate tocate
  • 3 cepe verzi tocate
  • 1 lingura seminte de dovleac prajite
  • sare
  • piper
  • 1 knorr grecesc

Mod de preparare

Pastele se fierb al dente intr-o cratita cu apa si sare. Apoi se scurg. Se oparesc cateva minute pastaile de mazare si broccoli, apoi se trec prin jet de apa rece si se scurg. Se prepara dressingul: se amesteca uleiul cu otetul, sosul de soia, ghimbirul si usturoiul. Intr-un castron se amesteca broccoli cu pastaile, ardeii, rosiile, ceapa verde si pastele. Se toarna dressingul si se amesteca. Apoi se presara semintele de dovleac.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise