Salata de telina cu maioneza din iaurt

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 telina potrivita
  • 2 morcovi
  • 2 mere
  • 1 cartof mic( optional)
  • 2 castraveciori murati
  • 3 oua
  • 100 ml iaurt degresat
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Punem la fiert telina in apa cu sare. Cand este fiarta, furculita intra usor in ea. Dupa ce a fiert o lasam sa se raceasca , apoi o taiem cubulete.

Punem si morcovii curatati sa fiarba, apoi ii lasam sa se raceasca si ii taiem cubulete.

Castravetii si merele le taiem cubulete si pe ele.

Ouale le punem la fiert in apa cu putin otetm sa nu le crape coaja. Dupa ce s-au fiert , le lasam un minut in apa rece, apoi le curatam sub apa, pentru ca se curata mai usor.Dupa ce s-au racit, punem un galbenus deoparte si celelalte le taiem cubulete.

Din galbenusul ramas , pe care il zdrobim cu furculita , apoi il amestecam cu mustarul si putina sare, facem o maioneza , adaugand putin cate putin iaurt degresat.

Amestecam apoi toate ingredientele , potrivim gustul de sare si aranjam salata intr-un blo din care va fi servita .

Ornam salata dupa preferinta.

Sa aveti pofta mare !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/03/salata-de-telina-cu-maioneza-din-iaurt.html

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise