SALATA DE TELINA CU PIEPT DE PUI

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100g piept de pui(puteti folosi piept de pui afumat)
  • 500g telina
  • 250g mere
  • 2 oua
  • 200 ml ulei
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • piper
  • sucul de la o lamaie.

Mod de preparare

Spalati si curatati telina si merele, taiati-le julien si puneti-le in apa rece amestecata cu sucul de la 1 lamaie, pentru a nu se innegri.

Intre timp, pregatiti o maioneza din 2 galbenusuri, 1 lingurita mustar si ulei. Fierbeti pieptul de pui in apa cu un praf de sare, timp de 15-20 minute(daca nu ajunge timpul puteti folosi piept de pui afumat si fiert gata din comert), si apoi taiati-l tot julien. Stoarceti telina si merele si amestecati-le cu maioneza si pieptul de pui.

Potriviti de sare si piper si serviti cu salata verde si felii de lamaie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise