Salata de telina cu piept de pui

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un piept de pui
  • 200 gr telina
  • 2 oua
  • 100-150 gr ulei
  • o lingurita mustar
  • sare
  • piper
  • zeama ½ lamaie
  • verdeata

Mod de preparare

Pieptul de pui se fierbe, dupa care se da deoparte sa se raceasca. Intre timp se prepara maioneza din galbenusul unui ou fiert tare si racit si celalalt ou crud. Acestea se amesteca foarte bine adaugandu-se cate putin din ulei si zeama de la o jumatate de lamaie. Cand se obtine cantitatea dorita de maioneza se incorporeaza si lingurita de mustar si se da deoparte. Telina se curata, se spala si se da pe razatoarea mica iar pentru a nu se oxide se poate stropi cu zeama de lamaie. Dupa ce se taie marunt pieptul de pui se amesteca cu telina si maioneza, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se orneaza cu verdeata tocata marunt.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise