Salata de telina si portocale

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 portocale
  • 1 telina taiata felii groase
  • 1 ceapa taiata fin
  • 250 g rosii Cherry, injumatatite
  • 100 g laptuci
  • 1 capatana usturoi
  • 30 g menta
  • 60 ml ulei
  • 20 ml otet balsamic
  • sucul de la 1 portocala
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se curata portocalele de coaja si se inlatura pe cat posibil si pielita, una din portocale se stoarce separat; Se pun feliile de portocala intr-un bol, se amesteca cu telina taiata, cu ceapa, cu rosiile si cu laptucile; Se adauga in sucul de portocala usturoiul pisat, menta, uleiul de masline, otetul balsamic si se amesteca bine pana se omogenizeaza sosul. Se condimenteaza cu sare si piper si se toarna peste salata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise