salata de telina si tarhon

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 teline
  • 2 rosii
  • 1 morcov
  • 1 mar
  • 1 radacina patrunjel
  • 4 fire de ceapa verde sau usturoi verde
  • 250 g spanac
  • 1/4 sfecla rosie
  • tarhon
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingura otet
  • sare

Mod de preparare

Se curata telina, radacina de patrunjel, sfecla si marul , se spala si se dau prin razatoare cu ochiuri mari.Se curata spanacul si se spala in cat mai multe ape, apoi se oparaste cu apa sarata.Se lasa sa se scurga, dupa care se taie marunt.Se taie marunt si ceapa, iar rosiile se taie felii.Se amesteca toate legumele intr-o salatiera, se sareaza dupa gust, se adauga otetul si uleiul si presari apoi tarhonul spalat si tocat.Aceasta salata se poate consuma cu orice friptura.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise