Salata de toamna-iarna

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 kg gogonele tari
  • 4 cepe uscate potrivite
  • 1 capatana de usturoi
  • 5-6 ardei usturati cruzi
  • 1-2 radacina de hrean
  • 2-3 morcovi
  • 700 gr zahar
  • 3-4 linguri cu sare
  • 1 si 1/2 pliculete conservant
  • 1 litru de otet
  • piper boabe
  • foi de dafin

Mod de preparare

Gogonelele, ceapa si usturoiul se taie felii (sau cubulete),iar morcovii se taie rondele subtiri.Toate ingredientele amintite se amesteca bine, dupa care se lasa la macerat 24 de ore.

Salata poate fi depozitata in recipinete pentru muraturi sau in borcane.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise