Salata de ton

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conserva de ton in ulei, 1 conserva de porumb boabe, dulce, 1 telina mijlocie, 2-3 morcovi potriviti, 1 sfecla rosie coapta, 3-4 castraveciori murati mijlocii, 150 g masline feliate, maioneza dupa gust, optional curry
  • marar, patrunjel, sare, piper, dupa gust

Mod de preparare

Se rad pe razatoarea mare morcovul, telina si sfecla rosie coapta.

Se amesteca tonul din conserva cu porumbul, maslinele feliate, castraveciorii taiati cubulete, maioneza si verdeata tocata cat mai marunt.

Se adauga legumele rase, se mai amesteca pentru omogenizare, se asezoneaza cu sare si piper, iar cine doreste poate adauga si curry.

Daca aveti musafiri, se asaza pe platou si se orneaza dupa imaginatie cu felii de masline, castraveciori murati, frunze de patrunjel.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise