Salata de ton

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 conserve ton
  • 1 conserva Bonduelle legume
  • 200 gr masline fara samburi
  • 1 cartof fiert(2 daca sunt mai mici)
  • 1 legatura marar
  • 1 ardei gras
  • 2 bucati usturoi verde(ceapa)
  • ulei, otet si sare

Mod de preparare

Se pune la fiert cartoful (cartofii), in timp ce pregatim salata intr-un bol, punem: conservele de peste si de legume, maslinele, ardeiul gras taiat fasii, usturoiul (ceapa), tocam marunt mararul. Dupa ce s-au fiert cartofii ii punem taiati cuburi mici, adaugam ulei, otet si sare dupa gust.( se pot adauga pe timp de iarna in loc de otet muraturi ca: gogosar sau castravete). Sa aveti pofta!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise