Salata de ton cu avocado

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2conserva ton
  • 1 ceapa medie
  • 2 avocado
  • 1 lingura mustar
  • 1/2 lamaie(zeama)
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se desface conserva de ton si se scurge uleiul apoi se pune intr-un bol. Avocado se taie in doua se indeparteaza samburele si cu o lingura se scoate cu grija miezul care se pune impreuna cu ceapa tocata, mustar, sare si piper dupa gust si zeama de lamaie, toate ingredientele se mixeaza bine pana se obtine un amestec omogen. Coaja de avocado se pastreaza si se umple cu amestecul de ton.Se serveste cu biscuiti tip crakers sau paine prajita.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise