Salata de ton cu fasole

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g fasole alba uscata
  • 300 g ton in ulei(conserva)
  • 1 ceapa
  • 5 frunze de busuioc
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • 4 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Fasolea se lasa la inmuiat peste noapte, dupa care se fierbe bine in apa proaspata, si se trece sub jet de apa rece.

Tonul se scurge.

Se taie ceapa rondele.

Busuiocul se taie fasii.

Se toaca usturoiul.

Se amesteca fasolea cu ceapa, busuioc, ton si usturoi.

Se sareaza si se pipereaza.

Se inglobeaza uleiul de masline.

Se lasa sa se marineze 60 min., inainte de servire.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise