Salata de ton-iute

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conserva ton
  • 1 conserva fasole boabe sau 200 g fasole fiarta
  • 1 ceapa mica
  • zeama de lamaie, piper, ardei iute, sare, patrunjel verde

Mod de preparare

Ceapa se toaca si se amesteca cu 1 lingura de zeama de lamaie sau 1 lingura de otet, 1/2 lingurita sare, piper. Se adauga tonul si uleiul din conserva de ton, si fasolea boabe. Se amesteca salata. Se da salata de ton la frigider pana in momentul servirii. Inainte de a fi servita se presara peste salata de ton patrunjel tocat si rondele de ardei iute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise