Salata de vara

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1200 g cartofi
  • 3-4 fire ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 2 castraveciori
  • 2 ardei grasi
  • 3-4 rosii
  • 1 legatura patrunjel verde
  • citeva masline
  • 5 linguri ulei
  • 2 linguri otet sau zeama de lamiie
  • sare

Mod de preparare

Cartofii fierti si taiati se pun intr-un castron impreuna cu ardeii grasi taiati fideluta, castravetii curatati de coaja si taiati felii subtiri, rosiile taiate feliute, ceapa taiata mare, iar usturoiul marunt. Se adauga uleiul, sarea, otetul, maslinele fara simburi. Se amesteca totul, se pune pe o salatiera, se presara patrunjel tocat. Se garniseste cu felii de rosii si ardei gras.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise