Salata de vara

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 100g de branză feta
  • 100g de măsline
  • 1 salată verde
  • 4 roşii
  • 2 castraveţi
  • 2 ridichi
  • 2-3 linguri de ulei de măsline
  • sare, piper, oregano, 1 knorr mediteranean

Mod de preparare

Se fierbe carnea de pui în apă cu sare, se scot oasele şi apoi se taie în bucăţele. Se spală legumele, se taie bucăţi şi se adaugă într-un castron alături de pui. Presară bucăţi de branză şi câteva măsline, apoi adaugă condimentele după preferinţele papilelor gustative.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise