Salata de vara asortata

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • # 1 morcov
  • # 1A varza proaspata sau 1 salata verde
  • # 1 fir de ceapa verde
  • # 2 castraveti proaspeti
  • # 2 rosii
  • # 1 mar mijlociu
  • # 1 telina mica
  • # 1 legatura marar
  • # 1 ou
  • # 50 g cascaval
  • # 2-3 linguri otet de 4°
  • # 2-3 linguri ulei
  • # sare

Mod de preparare

1. Fierbi oul tare, apoi il racesti, il cureti si il tai in felii.

2. Cureti morcovul, telina, ceapa si marul. Speli toate legumele si verdeata. Tai varza fideluta, ceapa si castravetii in rondele groase, rosiile in felii, iar mararul marunt. Presari varza cu putina sare si o freci. Dai pe razatoarea mare cascavalul, telina si marul.

3. Amesteci toate ingredientele vegetale intr-un castron mare, potrivind de sare si adaugand otetul si uleiul.

4. Rastorni salata intr-un bol. Presari deasupra cascavalul si decorezi cu feliile de ou fiert si ramurele de marar. O servesti imediat sau dupa ce ai pastrat-o acoperita la frigider, pentru cateva ore.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise