Salata de vara cu piept de pui

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g salata verde asortata
  • 1 ardei gras rosu 100 g ciuperci Champignon 4 cepe verzi 50 g masline negre 1 ceapa
  • sare
  • piper 1 lingura bulion sucul si coaja rasa de la 1/2 lamaie 1 lingura capere
  • 3 linguri ulei
  • sos picant tabasco 2 piepti de pui

Mod de preparare

Se curata si se spala salata verde. Ardeiul gras se taie fasii. Se curata ciupercile si se taie felii. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele. Maslinele fara samburi se taie rondele. Se curata si se toaca ceapa. Se amesteca separat cu: ulei, sare, piper, capere, bulion, coaja si sucul de lamaie. Se condimenteaza picant cu sos tabasco.Carnea se spala, se sareaza si se pipereaza si se prajeste in ulei 10-15 min. Se scoate si se taie felii. Salata se stropeste cu sosul preparat mai devreme si se asaza deasupra carnii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise