Salata de vara din piept de pui

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 piepti de pui
  • 4 morcovi mari
  • 1 telina
  • 6-8 castaraveciori cornison
  • 1 iaurt mare

Mod de preparare

Pieptul de pui cu morcovul si telina se fierb impreuna. Se lasa sa se raceasca apoi se toaca totul cubulete, inclusiv castraveciorii. Se prepara conform indicatiilor de pe plic si se adauga dressingul tzatziki si iaurtul. Se serveste rece, mai ales vara.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise