salata de varza cu kaizer

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 varza alba mare
  • 250 g kaizer
  • 4 linguri ulei
  • otet
  • sare
  • piper
  • 1 praf de zahar

Mod de preparare

Se spala bine varza, se da prin razatoare cu ochiuri mari, se toarna peste ea otetul si se lasa deoparte cateva minute.Se oparaste apoi cam 3 minute dupa care se lasa sa se scurga bine si sa se raceasca intr-o strecuratoare.In acest timp, se taie kaizerul cubulete se caleste in putin ulei si se adauga peste varza.Se pune sare, piper, otet daca mai este nevoie si putin zahar, se amesteca si salata este gata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise