Salata de varza de Bruxelles

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg varza de Bruxelles
  • 1 lamaie
  • 2-3 linguri de ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Varza de Bruxelles se curata, se spala in mai multe ape, se pune la fiert in apa clocotita cu putina sare, lasandu-le sa fiarba circa 20 min, dupa cae se scurge si se raceste cu apa rece. Se pune intr-o salatiera si se adauga uleiul, zeama de lamaie, sare si piper dupa gust.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise