Salata de varza de Bruxelles

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg varza de Bruxelles
  • 1 lamaie
  • 2-3 linguri de ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Varza de Bruxelles se curata, se spala in mai multe ape, se pune la fiert in apa clocotita cu putina sare, lasandu-le sa fiarba circa 20 min, dupa cae se scurge si se raceste cu apa rece. Se pune intr-o salatiera si se adauga uleiul, zeama de lamaie, sare si piper dupa gust.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise