SALATA DE VARZA ROSIE

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 varza rosie
  • sare
  • sare de lamaie
  • ulei de masline
  • otet.

Mod de preparare

Se alege o varza rosie mica cu foi subtiri. Se taie fideluta. se presara cu sare, se freaca, se lasa sa stea 30 minute, apoi se stoarce mbine in maini. Se adauga putina sare de lamaie(cu grija, eu obisnuiesc sa dizolv sarea in putina apa ca sa am control, sa nu acresc prea tare), care ii da o culoare frumoasa si se pune in salatiera, adaugandu-se ulei si otet dupa gust. Se amesteca bine.

Aceasta salata se pastreaza timp mai indelungat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise