Salata de vinete

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 vinete
  • 1/2 ceapa(optional)
  • 3 rosii
  • 50 ml ulei de floarea soarelui sare
  • piper macinat.

Mod de preparare

Se pun vinetele la cuptorul incins la 210 grade sus si jos cca 30 de minute . Dupa care se scot se lasa sa se raceasca putin. Apoi se curata de pielita si se pune intr-o strecuratoare 1 h la scurs. Se toaca pe un fund de lemn cu dosul cutitului.Le punem intr-un castron unde le amestecam cu ulei, piper macinat si sare dupa gust.

Se va pune pe un platou. Se toaca ceapa marunt si se pune in mijloc. Rosiile se spala, se taie feliute si se aseaza pe marginile platoului. Se presara sare si bagam la frigider . Se serveste rece pe paine .Pofta buna!!!!--------------Eu data aceasta nu i-am mai pus ceapa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise